Πρόγραμμα Επιχορηγημένων Καλοκαιρινών Διακοπών (220 ξενοδοχεία)

Το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει τον κατάλογο με τα τουριστικά καταλύματα και τουριστικά γραφεία που συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα Επιχορηγημένων Καλοκαιρινών Διακοπών», για την περίοδο από 15 Ιουλίου 2021 μέχρι και 31 Αυγούστου 2021.

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν Τουριστικά Καταλύματα και Τουριστικά Γραφεία που συνεργάζονται με νόμιμα τουριστικά καταλύματα, τα οποία προσφέρουν για την περίοδο από την 15η Ιουλίου 2021 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021 μέγιστη τιμή 80 ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) για δίκλινο δωμάτιο, με πρόγευμα, ανά ημέρα, με ελάχιστη παραμονή τα 3 βράδια.Δικαιούχοι του Σχεδίου είναι όλοι οι μόνιμα διαμένοντες στο νησί, οι οποίοι:

  •  Έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση
  •  Έχουν αναρρώσει από το ιό μέχρι και 180 μέρες πριν την παραμονή τους στο κατάλυμα.

Για όλα τα πιο πάνω, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, τα σχετικά αποδεικτικά κατά την άφιξη τους στο κατάλυμα της επιλογής τους. Από την υποχρέωση προσκόμισης εξαιρούνται τα άτομα κάτω των 16 ετών.

– Επαρχία Αμμοχώστου

– Επαρχία Λάρνακας και ορεινές περιοχές

– Επαρχία Λεμεσού και ορεινές περιοχές

– Επαρχία Λευκωσίας, ορεινές περιοχές και περιοχή Τηλλυρίας

– Επαρχία Πάφου και ορεινές περιοχές

– Τουριστικά Γραφεία

Από τις πιο πάνω προσφερόμενες τιμές αφαιρείται το 35% έκπτωση. Ενόψει της πανδημίας, ενδέχεται όπως κάποιες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις διαφοροποιήσουν την περίοδο λειτουργίας τους.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Για πληροφορίες ως προς το επίπεδο προσβασιμότητας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε απευθείας με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Τα ξενοδοχεία μπορούν να καθορίσουν από μόνα τους τον αριθμό των δωματίων που θα διαθέσουν για τις ανάγκες του σχεδίου. Οι κατάλογοι ανανεώνονται κάθε Παρασκευή.