Αναζητήστε γιατρό με 3 απλά βήματα!

Αναζητήστε και επιλέξτε τον καταλληλότερο γιατρό για τις ανάγκες σας.   

Η 24HealthNews σε συνεργασία με το Know Your Doctor (KYD) σας δίνει την δυνατότητα γρήγορης και εύκολης αναζήτησης του καταλληλότερου γιατρού βάσει ειδικότητας και πόλης.

Το widget αναζήτησης και επιλογής του κατάλληλου γιατρού για τις δικές σας ανάγκες, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της ιστοσελίδας μας, δίνοντας με αυτό τον τρόπο στους επισκέπτες μας την δυνατότητα άμεσης χρήσης με τρία (3) απλά βήματα, όπως αυτά παρουσιάζονται πιο κάτω:

Μπορείτε να αναζητήσετε ένα γιατρό ή επαγγελματία, καθορίζοντας διάφορα κριτήρια, όπως η ειδικότητα του γιατρού, η πόλη, ή ακόμα και του ονόματος του γιατρού. Αφού δηλώσετε τα κριτήριά σας, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση και μεταφερθείτε στη σελίδα όπου παρατίθενται όλοι οι γιατροί που πληρούν την αναζήτησή σας.

Η 24HealthNews ως πρωτοπόρα ιστοσελίδα στον τομέα των θεμάτων υγείας, ιατρικής, ψυχολογίας, έρευνας, άσκησης και ευεξίας για άντρες, γυναίκες, βρέφη και παιδιά, έχει ως σκοπό την συνεχή βελτίωση της ποιότητάς της και σε αυτό το πλαίσιο προχώρησε σε αυτή την συνεργασία.

Η 24HealthNews έχει καθιερωθεί πλέον ως μια από τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες στον τομέα της υγείας στην Κύπρο, καθώς τα άρθρα που φιλοξενεί είναι τόσο επιλεκτικά, όσο και αποκλειστικά κυπριακής ταυτότητας, προερχόμενα από έγκριτους επιστήμονες, ερευνητές και επαγγελματίες του τόπου.

Στα πλαίσια της εν λόγω συνεργασίας με το Know Your Doctor, η ποιοτική αρθρογραφία που φιλοξενούμε από γιατρούς και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, αναμένεται να εμπλουτιστεί περαιτέρω. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια!