Στρατηγικές βελτίωσης παραγωγικότητας μέσω διατροφής

Σεμινάριο: «Στρατηγικές βελτίωσης της επαγγελματικής παραγωγικότητας μέσω της διατροφής» – Strategies to improve business productivity through nutrition!

Το τμήμα επαγγελματικών σπουδών του Alexander College, ALEXANDER PROFESSIONAL STUDIES (APS), ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίου με θέμα «Στρατηγικές βελτίωσης της επαγγελματικής παραγωγικότητας μέσω της διατροφής», με ομιλητή την Δρ Χριστίνα Κονή, Διαιτολόγο, LD.

Το σεμινάριο θα γίνει την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, 6:00μμ-7:00μμ, στο Alexander College στη Λάρνακα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμενους – επαγγελματίες, οι οποίοι επιδιώκουν στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους στο χώρο εργασίας τους, κάτι το οποίο θα λειτουργήσει, εκ των πραγμάτων, προς όφελος κάθε υγιούς επιχείρησης που στοχεύει στην ανάπτυξη των εργασιών της.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αποδείξει ότι οι έξυπνες διατροφικές συνήθειες διαδραματίζουν βασικό ρόλο στη διατήρηση της υψηλής παραγωγικότητας του προσωπικού στο χώρο εργασίας, στην καταπολέμηση των αγχωτικών καταστάσεων και, κυρίως, στην προώθηση της ευημερίας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Οι εγγραφές είναι δωρεάν και ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Το σεμινάριο στηρίζει η www.24HealthNews.com & το www.24Mummy.com

Για πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: https://professional.alexander.ac.cy/seminars/nutrition-seminar